PÖLÖS

12 évesen egy padlásról leporolt dobgitár akadt a kezembe. Valaki megmutatta az A dúrt meg a C dúrt, s akkor elkezdődött az őrület. Egy évvel később már zenekarom volt. 2003-ban rögzítettünk Pécsett a „Fidó” stúdiójában négy saját szerzeményemet, aminek a szövegét is én írtam. A banda feloszlása után rákattantam az instrumentális dalok szerzésére, egyikből videoklipet is csináltam. :) Pályázatra még szimfóniát is írtam nagyzenekarra (ezt a művet a Liszt Ferenc zeneakadémián őrzik). :) Felkérésre írtam már aláfestő zenét Ady és Tóth Árpád verseire is. Megzenésítettem saját költeményét egy műkedvelő pedagógus kamaraegyüttesnek. És írtam (írok) jó néhány filmzenei témát, film híján az íróasztalom fiókjának. :) Az évek során feltűntem itt-ott néhány zenekarban, míg elértem a Dr. Grogba. Tele vagyok ötletekkel, remélem megvalósíthatom őket! :)

Zeneszerzők, akik a legnagyobb hatással vannak rám: Tuomas Holopainen és Hans Zimmer Akiknek a gitárjátékát kedvelem: John Petrucci, Fekete „Kefe” Gábor :)

Jaa! És szeretem a gumicukrot! :) (ha esetleg valaki szeretne felajánlani pár zacskóval, annak hozzáteszem, hogy a Merciket és a BMW-ket is nagyon kedvelem). :)

Pölöskei Gábor


VISSZA